09. Jún | 2022

Farebné kombinácie stien na leto

 

Leto je obdobie plné života. Už len myšlienka na leto nám pripomína krásne slnečné počasie  a rozkvitnutú prírodu. Začiatok leta sa deťom a ich rodičom spájajú aj s letnými prázdninami, Doma je teda dôležité udržiavať pozitívnu atmosféru. A keďže farby môžu ovplyvňovať našu náladu, prinášame vám niekoľko inšpirácií na kombinácie farieb na steny, ktoré doplnia auru vášho domova.

 

Pôvabná zelená a svetlo žltá

Zelená je príjemná pre oči a je to farba, ktorú si často spájame s prírodou. Zeleň vo vašom domove spolu so svetlým odtieňom žltej dodá ukľudňujúci efekt prírody. Oživí váš domov a upokojí vaše oči a myseľ.

 

Pastelovo modrá a biela

Kombinácia farieb, ktorá nám pripomína oceán a vodu. Pastelová modrá môže pomôcť vášmu interiéru odlíšiť sa a biela k tomu dodá perfektný kontrast.

 

Fialová a krémová

Táto farebná kombinácia znamená vášeň, romantiku a silu. Farba v nás podporuje tvorivosť a zároveň pomáha navodiť pocit uvoľnenia. Fialová spolu s krémovou poslúži ako dokonalá farebná kombinácia pre spálňu.

 

Pšeničná hnedá a žltá

Pšeničná hnedá nás okamžite spája s prírodou. Prináša textúru a krásu piesku na plážach do vášho domova. Takáto farebná kombinácia dodá priestoru vzdušnosť a rozžiari váš domov počas leta.

 

Šedá a vanilková biela

Táto farebná je skvelou alternatívou k tmavším odtieňom vášho domova. Šedá je úžasnou voľbou pre všetkých nadšencov nábytku. Vášmu interiéru dodá klasický vzhľad.

 

Zmrzlinové odtiene

Šmolková, citrónová, kiwi? Tieto pastelové odtiene sú úžasnou voľbou pre váš ’’sladký’’ domov. Cukríkovo-zmrzlinové farby sa hodia do extravagantnejších priestorov. Takto namaľované steny je potrebné vhodne nakombinovať a zladiť s bytovými doplnkami.

 

Akúkoľvek farebnú kombináciu si vyberiete, želáme vám krásne leto plné farieb! Pokiaľ potrebujete poradiť či pomôcť, neváhajte sa nás kontaktovať. Sme tu pre vás!